Vinterkveld (Torgeir)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk så er høsten her atter en gang
dagen er ikke lenger så lang
snart faller den hvite snøen ned
og man merker den gir en form for fred
vinduet har fått vinterlige roser av den galde luft
fra ovnen kjennes den brente bjørks duft
lenger og lenger kveldene blir
mer tid til dine hobbyer det blir
familie og venner i sommer du skjelden så
dem har du tid til å pleie nå
å vi kan lese i livets bok
om han som all vår synd på seg tok
Torgeir.E
- av Torgeir (ris og ros)
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer