Brukerdiskusjon:Torgeir
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFlyttet noen av diktene dine til egne enkeltsider. --Oyvinds (diskusjon) 5. jan 2013 kl. 15:25 (CET)
super dum
eltayeb er super dum fodi han er stum ingen liker han fordi han heier på vif og lillestrøm
Skrevet av eirik
Sider med dikt[rediger]
- Inntrykket
- Morgen. (Torgeir)
- Vinterkveld (Torgeir)
- Huset i skogen
- DEN GAMLE OG VINDUET
- STRESS
- BLÅKLOKKEN
- Kulde
- MIN MØRKE NATT
- Flåtefisket
eltayeb er kul sorry for diktet unnskyld men jeg er kulere haldis er rar