Huset i skogen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk I skogen har jeg et lite hus
der bor det også en mus
hun ingen hensyn til meg tar
vissitt kort hun legger i kopper og kar
hun oppfører seg som hun er tam
men alikevel setter jeg en felle fram
så en dag hun i fellen lå
det var osten hun ikke kunne motstå
etter dette det stille har blitt
må innrømme jeg savner henne litt
Torgeir.E
- av Torgeir (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer