Bruker:Oyvinds

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
avatar
Oyvinds
Whatever.jpg

Hei. Öyvind Saether er vaktmester for dette nettstedet. Öyvind Saether er ikke viktig.

Vaktmester

Det er viktig å holde datamaskinene som drifter dikt.org rene og pene innvendig.

Jeg kan svare på spørsmål om dikt, hvordan nettstedet fungerer og denslags. Kontaktinformasjon finnes på http://oyvinds.everdot.org/. Kontakt meg gjerne om du har spørsmål om nettstedet eller er en vakker kvinne som vil rote.