Norske Dikt:Om

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dette nettstedet er en fri litterær ressurs for forskning, undervisning og folkeopplysning. Her kan De publisere dikt og annen litteratur samt relevant informasjon og lese andres skriblerier.

Vi forebeholder oss retten til å slette uakseptabelt elendige dikt. Hva som kvalifiserer som håpløse litterære makkverk avgjøres etter vår diskresjon.

Vaskehjelp

Det er viktig å holde datamaskinene som drifter nettstedet rene og pene

Öyvind Saether er vaskehjelp ved dette nettstedet. Han er ikke spesielt viktig. Ta gjerne kontakt om De er en vakker ugift kvinne 20-35 som vil rote.