Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Distanse x»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
==== Distanse x ====
 
 
den gamle radionetten
 
står med sin forgylte stemme 
 
og småsnakker
 
med det mørke universet
 
-
 
langfrekvente bølger
 
skylles inn over land
 
-- legger igjen små hemmeligheter
 
bak mine utstående ører
 
  
 
[[Kategori:Dikt]]
 
[[Kategori:Dikt]]

Revisjonen fra 5. des. 2012 kl. 20:15

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.