Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Hallgeir»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
old>Anonymous
(Ny side: {{diktbruker}})
 
old>Anonymous
 
(Én mellomliggende revisjon av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
{{diktbruker}}
+
{{diktbruker}}  
 +
(Hallgeir. F)

Nåværende revisjon fra 28. nov. 2012 kl. 14:06

Dikt av Hallgeir. (ris og ros)


(Hallgeir. F)

Sider i kategorien «Hallgeir»

Under vises 2 av totalt 2 sider som befinner seg i denne kategorien.