Sange - X (Nils Collett Vogt)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
1894

    Det er sommerkveld som da,
    duft av blomster langveis fra.
    Gud, jeg synes undertiden,
    at det er saa længe siden!
    
    Og der slaar et lummert drag
    gjennem løvets tunge tak,
    og det suser: Kjære vene,
    hvorfor gaar du her alene?