"I stua, det og røyken"

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

"I stua, det og røyken".

Jeg og kona sitter i stua.
Vi ser på hverandre.
Jeg røyker lucy og hun boro.

Jeg og kona, vi sitter i stua.
Vi går utenfor stua.
Så ser vi på hverandre,
og jeg røyker lucy og hun boro.

Markus Gyltnes


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.