Å tenke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å tenke vil si å formulere og løse problemstillinger. Alt annet er å gjenta ting du tror du vet.

Tenk!

Hvis du venner deg til å tenke aktivt vil du oppnå store fordeler i livet! Knapt en halv prosent av alle nordmenn tenker, de flertallet klarer knapt gjenta ting de tror de vet. Mennesker som ser TV har særlig store problemer med å tenke.

Tålmodighet er en forutsetning for å tenke logisk og rasjonelt.