Bruker:Drømmekyss

Fra Norske Dikt
Gå til: navigasjon, søk


[rediger] Drømmen jeg hadde

Drømmen jeg hadde, handlet om deg, Den var så rolig og stille. Drømmen jeg hadde, den virket på meg, den gjorde akkurat som jeg ville.

Om jeg ville leke, om jeg ville le, du gjorde det som jeg ba om. Om jeg ville vise, om jeg ville se, Du virket nysgjerrig liksom.

Men det er deg jeg ønsker, det er deg jeg vil ha, Kan jeg få deg i mine drømmer? Jeg vet du pønsker, Jeg vet du vil si ja, være med meg der elvene strømmer.

Men hvorfor vente så lenge, hvis det er dette her du vil? Det er jo deg mitt hjerte begynner å trenge. Jeg vet du elsker og forguder meg, Eller gjør du det ikke lenge?

Men nå har jeg ventet en stund, Jeg begynner å bli lei. Jeg legger meg ned i gresset. Jeg tar en blund, uten å tenke på deg, Klarer ikke lenger presset.

Men du skal vite, nå her til slutt, du betyr mye for meg. Men det mellom oss begynte å slite, Selv om jeg er Glad i deg.

Lykke til videre min lille drøm, Jeg vet du alltid vil være der. Men når jeg titter på em dam, som rennen som en strøm, Vet jeg at du alltid vil være her.

Personlige verktøy
andre sjangre
sanger
Språk

Skriv ut
Utskriftsvennlig utgave

IPv6

Dikt og kultur:

forsiden | tilfeldig dikt | dikt på svensk | dikt på engelsk | bloggede dikt