Brukerdiskusjon:Kolwregutn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei. :-) Sett <dikt> før og </dikt> etter diktene du skriver, så blir de formatert riktig. Se f.eks "rediger" på The Reason. --Oyvinds 22. des 2007 kl. 08:31 (EST)