Diskusjon:Bille

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

REV[rediger]

jeg er en rev som snikker

snikk snikk snikk

suger på planke men hun skal plante

knirk knirk knirk

emmm hva sir reven?