Diskusjon:Filip Spanne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Filip Spanne, en super dikter. Du er en stor inspirasjon for mange. Lurer på når det kommer noen nye dikt, men jeg skjønner at du bruker veldig lang tid på diktene dine for å få leseren til å lese mest mulig mellom linjene. Jeg syntes du bruker meget gode virkemidler til å snakke til leseren.