Diskusjon:Jeg trodde...

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
liten rore
ikke helt uttstøtt?
kremert?
nei du, røtter så
langt det rekker.
Jeg er ikke akkurat
doktor vel.
svart plastikk,
klønete svinger.
Kartet er stort.
Jeg vil reise.
et skrik av oppmerksomhet.
se meg!

Venner skal ikke svikte, du kan ikke si du har ekte venner..du er ingen ekte venn. ikke svikt.