Diskusjon:KATT

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

HUND

heh, jaaaaa, jeg er en hund

katter som løper fra blund

mjew mjew mjew sir de men ingen går køg

jeg bjeffer på en busk som tar min tuskelusk

men hundevereden tok over og tok min rusk

halen min går rundt, spin spin spin

mikrofonen til eieren ta min nusk

plis gi meg en nuske tusk⅛⅜¼♥