Diskusjon:Til Ungdommen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fint dikt med balladerim gjennom alle strofene. Rimene er mannlige og diktet inneholder mange fine interpunksjoner. Dette er med på å skape følelser i diktet.