Diskusjon:Vintervise

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

OHIO


blir du med? ta med en kofert

gjør deg mental forberet

sjekk min bio

den ledder deg rett til ohio

her er vi igjen

en sigma uten en hjelm