E d live som bestemme ka vi e?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

e d live som bestemme ka vi e?
klokhet, må man ha ei utdanning får å vær klok
e d nån som bestemme ka vi vet eller ikke vet
sansynlighet, e d sansynli at nå e sansynli
 bare får at nån si at d e sansynli
               e d ?
usynli, bli bakgrunnen min bort bare får at æ har glemt den?
eller e d sån at d vill heng etter mæ te æ dør
dør æ , må æ dø, vill æ dø , eller dør æ uansett
ka om æ ikke vill dø e d æ som bestemme d eller?

tro,kordan ska æ klat å tro når æ klare å håp
håpløst tenke man gidde ikke å prøv så æ klare d vel ikke


freestyle HpS Hampus johnsen