Han er større

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Et lite håp
Et lite frø
Jeg skal leve
Ikke dø

Jeg skal våge
Jeg skal tørre
Tro på en
Han er større

Jeg skal vandre
Jeg skal gå
Søke hjelp
Begynne nå

Kanskje skal jeg
Bøye kne
Møt meg her
La meg se

At alle mine
Egne planer
Alt jeg gjør
Mine vaner

Eksploderer
I et smell
I fillebiter
Men likevel

Står Du der
Med et smil
Her er rom
Kom og hvil


av Ksande (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.