I en Dikters Mekka

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCA648BX6-150x150.jpg

I en dikters mekka fins det mye rart
det skal vi bare ha klinkende klart
En verden i bilder, en verden i ord
en dikter skriver ned det som faller på hans bord
Om solen skinner eller himmelen er lekk
en dikter skriver så lenge han har blekk
Om sorger og gleder han finner på sin vei
de bilder han maler deler han med deg
En solskinnsdag på stranden, en regnværsdag i byn
en dikter bruker ord som treffer deg som lyn
Jeg elsker og jeg hater, det ord kan føre til
men mest av alt, så strever jeg med dette vanskelige spill.

av Marit Irene Jensen.