I skyggen av regnbuen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


I skyggen av regnbuen finnes det en skatt av muligheter, et land av fossefall, en følelse av frihet. Man er fri for bekymmer ute på vannet i enden av regnbuens skygge. Man kan åpne armene å slippe lyset fra regnbuen inn, kjenne dråpene som treffer ens skinn. En deilig følelse av det å være fri i det vakre lyset som treffer dråpene, de som igjen gjenspeiler vannet med krystallskimmer å herlige farger.