Kjære pappa

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Æ veit du kan se mæ
fra dær du e nu
Æ veit du e stolt
av mæ
Æ veit du synes kjolen
min e nydelig
Oppi all gleden og iveren tell bryllupet
mett kjenne æ savnet ætter dæ.
Det blir så stærkt nu.
Du ville ha likt han
æ har valgt å dele livet mett med.
Du skulle ha fulgt mæ
opp midtgangen.
Ha støtta mæ,og sagt
at æ e fin.
Du e hos mæ i tankan mine
å i drømman mine.
Å når dagen kommer,
skal æ lægge brudebuketten min
på grava di.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.