Kva er å leve?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lever eg nå
Eller har eg eit liv å leve
For viss eg har eit liv å leve
Så lever eg det ikkje endå
For å ha noko
Er ikkje å gjere noko
Så lever eg nå


Lever eg nå
Eller har eg levd eit liv
Har ein levd
Så er det ikke meir å leve
Det å ha gjort noko
Er ikkje å gjere noko
Så lever eg nå


Lever eg nå
For kven bestemmer om eg lever
Er det Gud, Allah, Dharma, verden
Eller eg
Eller gjer vi at eg lever
For kva gjer
Så eg lever nå


av MMalena (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.