Min beste venn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg bærer ditt humør med meg
Jeg har gjemt det inni meg
Jeg er aldri uten det
Hvor enn jeg går, går du, makoo
Og hva enn jeg gjør alene,
Er du fortsatt med.

For vi to har en hemmelighet
Noe som bare vi to vet
For du var roten til roten
Tod sin Copper
Fievel sin Wylie Burp
Jack sin White Fang
Ja, du var min aller bestevenn


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.