Nå er det jul igjen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

./. Nå er det jul igjen
og nå er det jul igjen
og julen varer helt till påske ./.

./. Men det var ikke sant
nei det var ikke sant,
for derimellom kommer faste ./.