Nytt år, ny kvalme

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

nyttårsdagen
så jeg tvers gjennom
dette kvalmende totalitære
og idiotisk propagandistiske


så at de ikke engang prøver
at de slettes ikke bryr seg
om sannheten eller
hva som skjer