Reality Check

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Hei, alle dere. Ikke misforstå meg feil, dette er kun et lite dikt; av mange (beklager ordbruken; dessuten STORE bokstaver).

I DON'T GIVE A FLYING FUCK
==========================
I DON'T GIVE A FLYING FUCK,
'BOUT MEN WHO'S MINDS ARE STUCK,
IN FALSEHOODS INKNOWLEDGEABLE MUCK;
- I WISH THEM LUCK,
BUT I DON'T GIVE A FLYING FUCK!

Mitt navn er Nemo.

NEMO