Til Holger Drachmann

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Telegram til Jubilæet d. 8. Okt. 1896.)

av Jonas Lie

En Guldørn, som stiger og stiger
mod Skjønhedens svimlende Blaa, -
dit Øie blandt Skyernes Riger
saa dybt ned i Jordlivet saa!