Til Mamma

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Min engel er min mor.
kan nok iblant være stor.
koser oss i sengen der vi bor.
Mamma du er best på denne store jord.

Fra A til Å koser vi oss så.
Og menge menge andre små.
Er nok glad for at du er som så.
Bilder av oss da man er små.

Hilsen din super glade dattern på 10 år.
Fra Gjøvik



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.