Ungdoms tanker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg elsker deg
du elsker meg
Jeg hater deg
du hater meg
men innerst inne,
tenker vi det samme.
«Å bli kjent med hverandre».

av Marit Irene Jensen.