Våren (Linda Iren)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

=Våren[rediger]

Når jeg ser våren komme på ny
vet jeg at du Jesus skaper noe nytt
inne i menneskenes hjerte

Når jeg kjenner den
kalde vinden fra vinteren
gå over til en varm vårvind
ser jeg menneskene mykner opp
og gir mer av seg selv

Og når jeg ser blomstene
begynner å skyte knopp
da ser jeg hva Jesus har gitt til oss

Han har gitt oss naturen
med alle sine vakre farger
som et bilde på hvor høyt han elsker oss
og han ønsker at vi skal leve
i fellesskap med ham
og med hverandre