Vennskap (Luthien)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vennskap (Luthien).

Et vennskap er noe vi alle kan trenge,
og minnene er noe vi vil ha utrolig lenge.
Gjennom godt og vondt,
man støtter hverandre,
selvom man ute på viddene kan vandre.
En venn for livet er verdt mer enn noen kan tro,
for i vonde eller gode tider er man alltid to.
Så jeg vil takke for ditt vennskap,
og si hvor mye du betyr for meg,
for en venn som deg går man aldri lei.

av Luthien (ris og ros)


avatar

Oddmund

for 17 måneder siden
Poeng 0++
Gå fram som du stevner
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.