Kategori:Konger
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Sider i kategorien «Konger»
Under vises 6 av totalt 6 sider som befinner seg i denne kategorien.
4
4de Juli 1859
D
Dronning Gyda (Sivle)
E
Erling Skakke og Sverre Konung.
H
Harald Haarfagre.
N
Noregs Konung.
S
Sverre