Dronning Gyda

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Af "Familien paa Gilje".)

det var en gang en transe som het Erling. en stygg gutt.
han likte svær negger pølse en saftig en med masse cum.
han var en sot liten gutt helt til han bled slåd hjemme.
det va da ulling vile bli dronning.