Eksistere eller ei ?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<html5video mp4="http://static.everdot.org/sites/dikt.org/Eksistere_eller_ei.mp4" ogv="http://static.everdot.org/sites/dikt.org/Eksistere_eller_ei.ogv" width="320" height="240"></html5video>

Eksistere eller ei ?
Det er ikke alltid like godt å føle at man eksisterer
Dagene går og fornuften treffer aldri mål
Et endeløst løp med hverken tilskuere eller dommere
Jeg ønsker ikke lenger å eksistere

Frykten er der, kan ta å føle
Er som jeg ikke får til, alltid å nøle
Så hvorfor i det hele tatt prøve ?
Hadde jeg bare hatt tid til øve

Hvilken dag er det ?
Kalenderen blir som et matteskjema, jeg klare ikke følge med
Skulle ønske alt var som før, der helgen var hellig
Og hverdagen var et slit, en vakker dag skal jeg komme meg dit

Folk tror jeg er gal, når jeg åpner munnen trekker de seg tilbake
De tror jeg snakker tull, og skyver meg ned i et hull
Finnes ikke noe stige, finnes ikke noe spor
Så hvorfor prøve, hvis jeg kommer meg opp blir det bare nye gale ord

De få som forstår skjønner hvordan det er, det er ikke lett
Å ha ett hodet som ikke alltid er rett
Men fordelen er å skjønne, at de som alltid har hodet i water
Ikke alltid klarer å slå spikeren riktig

Alle gjør feil, så hvorfor få det stemplet i panna
Bare fordi at man har en lidelse, det gjør meg forbanna
Det jeg prøver å si, er at jeg vil ikke bare ha følelsen av at jeg eksiterer
Jeg vil ha den utrolige deilige følelsen av at jeg faktisk lever.


av Frodo89 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.