Opsang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Af "Gaa paa".)

Saa ankred vi paa Portlands Bai,
      ho-i-o-hiven hal!
men Ankret slugtes af en Hai
      ho-i-hiven hal!

Der varped vi paa alle Mand,
      ho-i-o-hiven hal!
Gin og Brandy halvt med Vand,
      ho-i-hiven hal!

Og Spillet hev sig saa galant,
      ho-i-o-hiven hal!
til Frak og Hat blev sat i Pant, -
      hei din Hund betal!

Saa fik tilslut vi Smørret solgt
      ho-i-o-hiven hal!
paa Negertrade og Ibenholt
      ho-i-hiven hal!

Saa dansede vi for vor Hals
      ho-i-o-hiven hal!
i fire Aar en Hyrevals:
      hei din Hund betal!