Saltarella

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Af "Faustina Strozzi".)

Parvis de danser i Saltarellen!
Aner han Dolke skjult i Kvælden?
      ser han kanhænde
      Blikkene brænde,
kan han de spottende Smil vel kjende? . . .
      Vogt Eder, Kvinder,
      Fuldmaanen rinder,
      Skjæret alt skinner
      paa Vignerne!