Hverdagen (diktsamling)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Hverdagen
av
Rudolf Nilsen
Innhold
Blomsterterrassen ved nr. 19
Hverdagen
Midt i byen
Gassklokken ved Nybroen
Colosseums åpning
Arbeids-slutt
Paula
Soria Moria
Tilbake til livet
Viggo Villmann
Kalsen
Jeg hadde tenkt -
Ved bålet
Ta det rolig
Huset
Den nye dressen
Gartnerløkka
Eventyr på Vestkanten
Stjernen
Kveld
Fred på jord
Arbeidsløs jul igjen
Den nye kamerat
1. mai på Karl Johan
Opgjør
Langt borte
Morgenen
Violinen og larmen
På stranden
Granada
En liten sydfransk fiskerby
Russisk riviera