Godmorgen!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
(Af Fiskerjenten).

 Dagen er oppe, glæden tændt,
mismodets sky-borg stormet og brænt,
over de glødende fjælde
lys-kongens hær-skarer tjælde.
      "Oppe, oppe!" fugl i lund,
      "oppe, oppe!" barne-mund,
      oppe mit håb med solen.

Se også: Godmorgen! (moderne)

av Bjørnstjerne Bjørnson.


avatar

Anonym feiging (541c99ce)

for 7 måneder siden
Poeng 0
Jeg elsker ddg
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.