På stengrunn (diktsamling)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
På stengrunn av Rudolf Nilsen
Innhold
På stengrunn
Storby-natt
Fedreland
Ættens sang
Hjemve
Bekjennelse
Ridderslag
Løfte
Lovedderkoppen
Mesteren
Arbeidsløs jul
Sommer-skoft
Akrobaten
Mannequin
En eneste sang
Radio
Refleks
Barnet spør
Askebeger
Haven
Bestefar
Sang til jorden
Bjerkene ved Nybroen