Ridderslag
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Vi har en verden å vinne
og ikke en time å miste.
Så skulde vi famle i blinde
og spikre oss selv en kiste ?
Husk, vi er folket som murer
et vern med den venstre hånden,
mens fienden ligger og lurer
og venter vi oppgir ånden.
Så skulde vår høire hånds verge
være en rusten klinge ?
Nei, tro flytter ingen bjerge
og kan ikke seiren bringe.
Muren, vårt vern, er partiet.
Men sverdet er: Lenins lære!
Og er du til kampen viet
da skal du sverdet bære
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer