Forskjell mellom versjoner av «Kategori:En Fyrstikke»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
Hi, This is Ash. We saw your website dikt.org is developed on PHP and We specialise in it. Your current design can be improved and Few Mobile Responsive tweaks can be done for getting highly optimised site with better user experience.  
+
Hello, My name is Rana. I provide data entry services at USD 9/hour. I have more than 10 years of experience.  
Let me know if I can share the list of improvements along with pricing. My email is wpwebserviceprovider@gmail.com
+
 
 +
Please share your requirements at hirevanow1@gmail.com.

Revisjonen fra 21. feb. 2023 kl. 17:49

Hello, My name is Rana. I provide data entry services at USD 9/hour. I have more than 10 years of experience.

Please share your requirements at hirevanow1@gmail.com.