På gjensyn (diktsamling)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
På gjensyn av Rudolf Nilsen
Innhold
På gjensyn
Nr. 13
Gategutt
Flaggene
Stamtre
Kjærlighet
Påske
Middagssol
Midtsommerdag
Beleiring
En passant
Verset
For lenge siden
Den lange taushet
Møte
Somren
Hverdag
Rivalen
Mot vest
Morgenland
Sykkelstimen
St. Pauli - Hamburg
Morgen mot Russlands grense
Moskva
Kampen mot City
Engelske socialister
Reiseminne
Revolusjonens røst
En vise om kinabarna
Reiseminne
Blått og gyllent
Arbeidersken
Med en pakke hjem
Soldag
Isvostjik
Fanen på Kreml