Rangstriden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Claus Fasting

 To Narre stred om Gang og Sæde;
 Hver fandt sin Rang, sit Fortrin størst;
 En Spotter hørte det; O! sagde han, med Glæde
 Jeg Trætten skille skal: Den største Nar gaaer først.