Den kjærlige Mand
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Jeg har en Bøn, min Gud! du maa bønhøre mig;
Jeg ønsker mig ei stor, ei viis, ei riig;
Men jeg en Kone har; gjør hende lykkelig,
Snart, snart, min Gud, — udi dit Himmerig!
Jeg har en Bøn, min Gud! du maa bønhøre mig;
Jeg ønsker mig ei stor, ei viis, ei riig;
Men jeg en Kone har; gjør hende lykkelig,
Snart, snart, min Gud, — udi dit Himmerig!