Korinna
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKorinna troer, saa snart man hende seer,
Hvert Øie strax i Luer brænder;
Hun troer, hun Jordens Venus er; —
Har Venus heller ingen Tænder?
Korinna troer, saa snart man hende seer,
Hvert Øie strax i Luer brænder;
Hun troer, hun Jordens Venus er; —
Har Venus heller ingen Tænder?