Rangstriden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk To Narre stred om Gang og Sæde;
Hver fandt sin Rang, sit Fortrin størst;
En Spotter hørte det; O! sagde han, med Glæde
Jeg Trætten skille skal: Den største Nar gaaer først.
To Narre stred om Gang og Sæde;
Hver fandt sin Rang, sit Fortrin størst;
En Spotter hørte det; O! sagde han, med Glæde
Jeg Trætten skille skal: Den største Nar gaaer først.