Over et Syngespil, hvortil Poesien var en Fruetimmer
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHun skrev et Syngespil;
Han satte Musikken til;
Nu trættes begge om, at det ei lykkes vil.
Hun dømmer hans Musik, han dømmer Texten slet;
Jeg dømmer: De har begge Ret.