Gravskrift over J. H. Wessel
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSku Wessels Grav og Glædens Tempel øde!
Sku Latter selv i Graad, fordi dens Fader døde!
Sku Wessels Grav og Glædens Tempel øde!
Sku Latter selv i Graad, fordi dens Fader døde!